Akçay Zehra Baysal Anaokulu
Akçay Mah. 540.Sok No2 Edremit/Balıkesir

VİZYON

Vizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

MİSYON

Misyonumuz; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz Beyaz Bayrak, Okulum Temiz ve Beslenme Dostu Okul Sertifikalarına sahiptir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

08.30-13:30

İlçe Merkezine 15 km

OKUL SAĞLIĞI PROJESİ KAPSAMINDA SPORTİF ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ, TEMİZ OKUL BEYAZ BAYRAK PROJESİ, OKUL SAĞLIĞI PROJESİ,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ, BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.